PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Van Nistelrooy eist aanvallende versterking van Brands’

PSV heeft deze transferperiode flink gecasht op de transfermarkt maar dit betekend ook direct dat ze afscheid hebben genomen van hun twee beste spelers. Cody Gakpo werd voor 42 miljoen verkocht aan Liverpool en Noni Madueke voor 35 miljoen aan Chelsea.

Daarmee heeft PSV volgens De Telegraaf de financiële schade van het rampzalige coronaseizoen binnen twee weken weten weg te werken. Toen kwam de Eindhovense club maar liefst 23,2 miljoen euro in de min. Door de transferklappers kan en moet PSV nu ook zelf op zoek naar versterkingen. De ochtendkrant schrijft dat de Eindhovenaren inzetten op minstens twee versterkingen en wellicht zelfs drie.

Fabio Silva moet de eerste versterking worden voor PSV. De Portugese spits moet gehuurd worden van Wolverhampton Wanderers en de Eindhovenaren hopen zijn komst dan ook snel af te kunnen ronden. De spits speelde op huurbasis voor RSC Anderlecht, maar raakte daar in conflict en wilde daardoor direct vertrekken uit België. PSV wil de spits in ieder geval voor het komende half jaar huren en wellicht zelfs voor anderhalf jaar.

Voor een vervanger van Cody Gakpo zet PSV hoog in. De Eindhovenaren hopen Arnaut Danjuma te kunnen verleiden tot een huurtransfer. De buitenspeler van Villareal geniet echter veel echter interesse, waarbij met name stevige concurrentie komt vanuit de Premier League. Daarnaast is Doneyll Malen ook nog altijd in beeld bij PSV, maar Borussia Dortmund lijkt voorlopig niet mee te willen werken aan een verhuur van de aanvaller. PSV hoopt echter dat de gedachtegang van de Duitse topclub nog verandert en blijft daardoor Malen in het achterhoofd houden. PSV-trainer Ruud van Nistelrooy zal in ieder geval hopen dat Marcel Brands snel zaken kan doen, zodat zijn selectie met name in de voorhoede weer op peil komt.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.