PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Spaanse media: ‘Barcelona wil Locadia halen als vervanger Depay’

Een opvallend nieuwtje vandaag in de Spaanse media. FC Barcelona overweegt namelijk Jurgen Locadia te halen als vervanger van de naar Atletico vertrokken Memphis Depay. Hier maakt het medium SPORT melding van.

De Catalanen hebben niet veel geld om een vervanger binnen te halen en daardoor wil Sport een handje helpen. Het medium noemt veertien opties voor Barça in de spits die niet veel hoeven te kosten. Spelers als Roberto Firmino, Alexis Sánchez, Olivier Giroud en Lucas Moura staan op het lijstje, net als Locadia.

De naam van de oud-PSV’er wordt als laatst genoemd. Locadia werd in de afgelopen maanden nog gelinkt aan clubs als NEC en FC Emmen, maar Sport ziet in hem een goede optie die geen transfersom hoeft te kosten. Locadia is namelijk transfervrij na een half jaar in Iran gespeeld te hebben.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.