PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Danjuma lijkt voor transfer naar Everton te kiezen’

Zowel Ajax als PSV lijken mis te grijpen in de komst van Arnaut ‘Danjuma’ Groeneveld. De vleugelaanvaller lijkt namelijk op weg te zijn naar de Engelse Premier League.

Op twitter schrijft de Italiaanse transferbaas Fabrizio Romano vrijdag dat de Engelse club reeds een medische keuring van Danjuma zou hebben ingepland. De tweede club van Liverpool zou al dicht bij een akkoord met de Spaanse werkgever van de aanvaller zijn. Met de komst van Danjuma zouden de Toffees een belangrijke pion binnen hebben in de strijd om degradatie uit de Premier League te voorkomen. Met vijftien punten staat de ambitieuze club momenteel voorlaatste, als bedraagt het gat naar de veertiende plaats van Leeds United slechts twee punten.

Mocht Danjuma inderdaad voor een overgang naar Everton kiezen, dan vissen Ajax en PSV achter het net. Beide clubs zouden zich deze week hebben gemeld voor de 25-jarige aanvaller, die zijn opleiding voor een groot deel bij PSV genoot maar uiteindelijk doorbrak in het betaald voetbal bij NEC. In Eindhoven is Danjuma in beeld om de vleugels te komen versterken nadat PSV deze transferperiode al afscheid nam van zowel Cody Gakpo (naar Liverpool) als Noni Madueke (naar Chelsea).

Ook Ajax zag de komst van Danjuma wel zitten, wist De Telegraaf eerder deze week te melden. De Nederlandse topclubs ondervonden echter hevige concurrentie vanuit Engeland. Onder meer Tottenham Hotspur, Aston Villa en Bournemouth (waar Danjuma eerder al onder contract stond) waren voor hem in de markt, maar de keuze lijkt nu dus toch op Everton te gaan vallen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.