PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV heeft de landstitel keihard verkocht’

PSV staat op het punt om na Cody Gakpo ook Noni Madueke voor een miljoenenbedrag te verkopen. Ze hebben namelijk een akkoord bereikt met Chelsea over een transfer van de Engelse vleugelflitser. volgens de fans gaat dat ten koste van de titelaspiraties. Een grote groep denkt dat Feyenoord de lachende derde is.Kijk hieronder naar een aantal reacties via Twitter……

3 thoughts on “‘PSV heeft de landstitel keihard verkocht’

 1. Nicolaas In t veld says:

  Ik roep het al maanden

 2. Gé Heideman says:

  Ik vind dit een schandalige actie tov de trouwe fans.
  Ik vind dit een zeer trieste zaak ook tov de trainer, die met ambities begint aan een belangrijk seizoen.
  Door deze lucratieve verkopen, voor de aandeelhouders, vind ik dit een soort van competitievervalsing..
  Hartelijk dank voor het in de grond boren van de hoop op succes voor de fans.

 3. kom nu op zeg, Gakpo heeft nu al spijt en was waardevol voor P S V maar Mandueke moet je niet hoger waarderen dan hij deed en kon. Het ging vaker teruguit dan vooruit met hem zo goed was hij helemaal niet en Het is goed dat ze er een strik om hebben gedaan die krijgt vanzelf nog wel spijt. Volgens mij is iedereen verband dat hij zoveel op heeft geleverd. Kampioen daar heb ik nog altijd mijn bedenkingen over kijk eens wat er vandaag weer gebeurd. Dat kan nog steeds alle kanten uit. Bovendien denk ik dat PSV de beste verdediging heeft met die lange Gerrit Luister goed naar Aad die weet het wel.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.