PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Arjen Robben neemt beslissing over terugkeer als speler

FC Groningen staat er momenteel beroerd voor in de Nederlandse Eredivisie en menig fan van de Noorderlingen ziet Arjen Robben graag terugkeren bij de FC.

“Dat beschouw ik als een compliment”, reageert Robben in het Dagblad van het Noorden. “Ik leef ook enorm mee met de club. Maar de situatie is nog precies zo als op het moment dat ik stopte met voetballen.”

Hij zit dit seizoen ieder duel op de tribune in de Euroborg, maar het blijft dus bij een rol als supporter. “Ik denk ook veel na over de huidige situatie, heb goed contact met de mensen binnen de club, maar dat is het dan ook.”

In 2021 stopte Robben ‘voor de tweede keer’ als voetballer, het kriebelt sindsdien niet meer. “Dit is mijn club, waar ik me altijd voor in zal blijven zetten. Of dat ooit in een officiële functie zal zijn, weet ik echt nog niet.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.