PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Mohamed Ihattaren staat voor buitenlandse doorstart’

Het avontuur van Mohamed Ihatarren bij Ajax is mislukt en zijn huidige werkgever Juventus wil hem niet terug opnemen in de selectie. Ze gaan hem proberen elders onder te brengen.

Het Eindhovens Dagblad meldde enige tijd geleden al dat Ihattaren is aangeboden bij PSV. Een terugkeer werd geopperd door diens zaakwaarnemer, maar de clubleiding besloot een weerzien af te wijzen. Sowieso lijken er geen Nederlandse clubs nog geïnteresseerd in de veelbesproken voetballer.

Naar verluidt is er in het buitenland wel belangstelling voor Ihattaren. Het is onduidelijk om welke clubs het gaat, maar Juventus wil meewerken aan een tijdelijke of permanente overstap. Zijn verbintenis loopt medio 2025 af.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.