PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Grote kans dat Madueke op korte termijn vertrekt bij PSV’

Noni Madueke dreigt deze transferperiode toch te gaan vertrekken bij PSV. Het eerste bod dat de Eindhovenaren binnen kregen was niet toereikend. Maar als ze nu met een verbeterd bod komen dan is de kans groot dat hij zal vertrekken. Hier maakt het medium Voetbal International melding van.

Chelsea heeft naar verluidt een openingsbod van dertig miljoen euro gedaan. Daar ging PSV niet mee akkoord. In een eerder stadium werd geschreven dat de Eindhovense club veertig à 45 miljoen euro wil hebben voor Madueke, maar dat er zeker te onderhandelen valt. “Als Chelsea er iets geld bij legt, gaat PSV over tot verkoop”, zegt clubwatcher Marco Timmer in een video-item van VI.

Afgelopen weekend presenteerde Chelsea weliswaar Mykhaylo Mudryk, die voor honderd miljoen euro overkomt van Shakhtar Donetsk. Timmer vraagt zich af ‘hoe diep de zakken van de nieuwe eigenaar (Todd Boehly, red.) zijn’. De clubwatcher stelt dat PSV zich bij een verkoop van Madueke met één of twee aanvallers wil versterken. “Vroeger zat PSV in de situatie dat ze Jesper Karlsson zo konden ophalen bij AZ”, aldus Timmer, die weet dat de Zweed zo’n twintig miljoen euro moet kosten. “Dat gaat dus niet.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.