PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

VI: ‘PSV deed poging voor transfervrije Daley Blind’

PSV heeft een poging gewaagd om Daley Blind aan te trekken na zijn transfervrije vertrek bij Ajax. Hier maakt Voetbal International melding van. De 32-jarige international ging hier niet op in en koos uiteindelijk voor een contract bij de Duitse grootmacht Bayern Munchen.

Blind belandde kort voor de WK-break op de bank bij Ajax, waarna beide partijen op 27 december besloten uit elkaar te gaan. Het contract van de Oranje-international werd verscheurd, waarna hij onder meer in verband werd gebracht met Royal Antwerp FC en Real Sociedad.

Ook PSV hoopte zich te versterken met Blind, weet VI. De routinier bedankte echter voor de interesse van de rivaal.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.