PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

PSV wijst bod van Chelsea ‘voorlopig’ naar de prullenbak

PSV gaat voorlopig niet in op het bod van Chelsea om Noni Madueke over te nemen. Ze hebben een bod van dertig miljoen euro op hem gedaan maar dat is in de ogen van de Eindhovenaren niet toereikend genoeg. Hier maakt het Eindhovens Dagblad melding van.

PSV raakte sterspeler Cody Gakpo al kwijt aan Liverpool en even dreigde trainer Ruud van Nistelrooij ook Madueke te verliezen. Chelsea zal echter met meer geld over de brug moeten komen als het de Engelsman wil overnemen, meldt het ED. Of de Londenaren een nieuw bod uitbrengen, is niet duidelijk. Afgelopen weekeinde trok de Premier League-topclub al de buidel voor Mykhaylo Mudryk, die voor honderd miljoen euro overkwam van Shakhtar Donetsk.

PSV wil zich ondertussen nog versterken na het vertrek van Gakpo, maar voorlopig moet Van Nistelrooij het doen met de spelers die hij heeft. Dat resulteerde in puntenverlies tegen Fortuna Sittard (2-2) en de regionale krant waarschuwt voor de gevolgen. ‘Intern is nog geen sprake van paniek, maar een vierde plek in de eindstand zou voor PSV komend seizoen opnieuw een enorme financiële knauw betekenen’, doelend op het Conference League-ticket dat dan wacht. ‘Van Nistelrooij was zondag aangeslagen door het bizarre puntenverlies tegen Fortuna, maar is vastberaden om de zaak bij PSV te keren.’

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.