PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Memphis Depay staat voor zeer verrassende stap’

De Italiaanse grootmacht Internazionale heeft zich in de strijd gemengd om Memphis Depay. Ze zouden hem willen betrekken in een ruildeal met zijn club FC Barcelona. Voetbaljournalist en Barcelona-volger Gerard Romero meldt het nieuws op zijn populaire Twitch-kanaal.

Volgens Romero zouden Barcelona en Inter in onderhandeling zijn over een ruildeal, waarin Depay de overstap maakt naar de Serie A en Joaquin Correa richting Spanje vertrekt.

De gesprekken over een transfer zouden al vergevorderd zijn, maar een akkoord is er nog niet. Dat heeft vooral met Depay te maken, die zelf nog een fiat moet geven aan de transfer. Als Depay niet akkoord gaat, dan komt de transfer ook niet tot stand. Atlético zou de aanvaller ook graag willen overnemen, maar de Catalanen zien Depay liever niet vertrekken naar de concurrent.

Bij Barcelona hoeft Depay niet meer op veel speeltijd te rekenen en de Spanjaarden zijn bereid om mee te denken over een transfer. Een vertrek van de Oranje-international levert Barcelona ook meer ruimte op in de financiële huishouding, waardoor het zelf ook de transfermarkt op kan gaan voor een nieuwe aanvaller.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.