PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Ajax en PSV geven het kampioenschap weg aan Feyenoord’

Ajax en PSV morsen de laatste weken het ene punt na het andere terwijl Feyenoord enigszins stabiel blijft spelen. En daarom staan ze een flink aantal los van de concurrentie. Het kampioenschap lonkt, en dat ziet ook trainer Arne Slot.

De oefenmeester stelt dat het mede aan de concurrentie te danken is dat Feyenoord nu koploper is. “Normaal gesproken hebben Ajax en PSV een hoger gemiddelde, zitten ze op meer dan twee punten gemiddeld per wedstrijd maar dit seizoen dus niet. Toch zegt het niets, want je kunt niemand halverwege afschrijven.”

Slot was dan na afloop van het met 0-3 gewonnen duel tegen Groningen dan ook in zijn nopjes. “Nou ja, het resultaat is het belangrijkste, maar ik zou bijna zeggen dat goed spel het belangrijkste is. En vandaag was dat héél goed.”

Ajax en PSV hebben inmiddels een achterstand van vijf punten op Feyenoord, dat komend weekend opnieuw een klap kan uitdelen. Dan komt Ajax op bezoek in De Kuip. Bij winst van de Rotterdammers loopt het verschil op tot acht punten. PSV neemt het in eigen huis op tegen Vitesse.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.