PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV moet Feyenoord een hak zetten met transfer’

PSV zou moeten proberen om Ramiz Zerrouki deze zomer naar Eindhoven te halen. Deze mening is voormalig voetballer en huidig analist Theo Janssen toegedaan.

FC Twente wilde Zerrouki niet midden in het seizoen naar één van de concurrenten laten vertrekken. Janssen hinkt daardoor op twee gedachten. “Want hoe je het wendt of keert: acht miljoen euro is voor een club als Twente natuurlijk wel heel veel geld. Ook voor Zerrouki zelf is het een goede transfersom. Aan de andere kant: als FC Twente zo doorgaat en zich straks kwalificeert voor Europees voetbal, stroomt vanzelf een soortgelijk bedrag in de kas.”

Volgens de voormalig middenvelder van de Tukkers doet PSV er goed aan om, net als vorig seizoen, het belangrijkste transfertarget van Feyenoord voor de neus weg te kapen. Janssen: “De kans is namelijk heel groot dat ook andere clubs dan Feyenoord zich melden. PSV misschien wel. Of Ajax. Want deze jongen kan moeiteloos meekomen in de top-3 van Nederland.”

Volgens Jan van Halst staat het wel vast dat Zerrouki een transfer gaat maken. Of dat ook Feyenoord is, durft de voormalig middenvelder niet te zeggen. “Ik weet ook niet of hij deze zomer daadwerkelijk naar Feyenoord vertrekt. Er kan de komende vier maanden een hoop gebeuren. Als ineens, ik noem maar wat, Newcastle United zich voor hem meldt en het dubbele biedt, dan is Zerrouki’s liefde voor Feyenoord ineens voorbij. Zo werkt dat nu eenmaal in het voetbal.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.