PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘AZ lacht om PSV-interesse voor Jesper Karlsson’

PSV ziet in Jesper Karlsson een kandidaat om Cody Gakpo op te volgen. Maar volgens de technisch directeur van AZ Max Huiberts is een overstap helemaal niet aan de orde.

NH Sport vroeg de technisch directeur hoe het staat met de interesse voor Karlsson. “Die is er niet”, luidt diens veelzeggende reactie. “Daarin kan ik helder zijn: in de winterwindow zal het lastiger worden om starters, sterkhouders zeg maar, weg te doen. Zeker midden in een seizoen waarin je nog steeds aan het strijden bent voor een positie die hartstikke goed is. Op dit moment is dat helemaal niet in de orde.”

“Ik heb volgens mij in het Noordhollands Dagblad gelezen dat Jesper daar zelf ook niet mee bezig is”, vervolgt Huiberts. Of hij er toch niet voor vreest nu Gakpo voor circa vijftig miljoen euro is verkocht door PSV? “Ik ben heel druk met mijn werk bij AZ en ga me niet bezighouden met wat er bij andere clubs gebeurd is. Natuurlijk lees ik dingen, maar ik ben vooral bezig met AZ.”

Huiberts is duidelijk: “Het is helemaal geen issue op dit moment. Voor Jesper niet, voor ons niet.” De Telegraaf schreef eerder dat AZ zeker twintig miljoen euro wil verdienen aan de vleugelaanvaller, maar het is onwaarschijnlijk dat PSV een dergelijke investering doet.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.