PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

PSV presenteert morgen speler van Bayer Leverkusen

PSV gaat zich versterken met doelman Boy Steur (17). Hij komt over van het Duitse Bayer Leverkusen en tekent in Eindhoven een contract tot medio 2025. Morgen zal hij officieel door de club worden gepresenteerd.

Steur sluit aan bij Jong PSV, melden Voetbal International en het Eindhovens Dagblad. De talentvolle keeper kwam in 2015 in de jeugdopleiding van Ajax en verkaste zes jaar later naar Bayer Leverkusen. Na anderhalf jaar laat Steur Duitsland achter zich, om een contract te tekenen bij PSV. Bij Die Werkself deed de goalie ervaring op in de Youth League en trainde hij af en toe mee met de hoofdmacht. PSV betaalt naar verluidt ongeveer een ton aan Leverkusen.

Ruud van Nistelrooij beschikt bij het eerste elftal over Walter Benítez, Joël Drommel en Boy Waterman, waardoor Steur zich mag bewijzen bij Jong PSV. In de Keuken Kampioen Divisie wordt hij klaargestoomd voor de hoofdmacht. Bij de beloftenploeg stonden Niek Schiks en Kjell Peersman dit seizoen meerdere wedstrijden onder de lat. Tyrick Bodak is de andere keeper in de ploeg van Adil Ramzi.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.