PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV gaat de portemonnee trekken voor Gakpo-vervanger’

PSV zal deze maand de transfermarkt op gaan om een vervanger te halen voor Cody Gakpo. Hij vertrok onlangs voor een vermogen naar Liverpool en technisch directeur Marcel Brands acht het wenselijk om hiervoor een nieuwe speler te halen.

‘Brands bekijkt eerst of en hoe de komende weken het transfergeld van Cody Gakpo wordt geherinvesteerd’, aldus het Eindhovens Dagblad. De krant weet dat de Eindhovenaren al voor het vertrek van de aanvaller naar Liverpool meerdere spelers bekeken, waaronder de twintigjarige David Fofana van Chelsea. Trainer Ruud van Nistelrooij staat ook welwillend tegenover een nieuwe aanwinst.

Daarnaast wil Brands in januari de gesprekken opstarten om een nieuwe directeur voetbalzaken naar Eindhoven te halen. ‘Die moet zorgen voor meer rendement bij het aankoopbeleid’. Volgens het ED schrok Brands bij zijn terugkeer van de stand van zaken bij PSV, waardoor de topman zich teveel bezig heeft gehouden met het technische beleid, een taak die volgens hemzelf niet aan hem toebehoort.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.