PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Daley Blind voorgedragen bij PSV’

Voormalig voetballer Ronald Waterreus komt met een opmerkelijke transfersuggestie. Hij ziet Daley Blind namelijk wel voor de komende 1,5 jaar bij PSV spelen. Dit meldt hij in zijn column voor het medium De Limburger.

De wegen van Blind en Ajax scheidden eind december. Royal Antwerp FC en Real Sociedad lijken de twee voornaamste kandidaten om de 32-jarige verdediger transfervrij op te halen. Waterreus denkt dat Blind bij PSV de waardering kan krijgen die de routinier bij Ajax miste. ‘Een club (en voorname concurrent in de strijd om de titel) waar een speler met zijn cv onherroepelijk wél de erkenning zou krijgen die hij verdient’, klinkt het.

‘En waar Blind, zij het wat trager dan vroeger, op zeker nog anderhalf seizoen van grote waarde zou kunnen zijn.’ Waterreus beseft dat zijn suggestie pikant is. ‘Rancune, weten we in topsport, is de beste drijfveer om tot grote daden te komen. Het zou wat zijn, vindt u ook niet, Daley Blind die straks ‘met pijn in het hart’ het 25ste landskampioenschap van PSV viert op het Stadhuisplein in Eindhoven?’

One thought on “‘Daley Blind voorgedragen bij PSV’

  1. Nicolaas In t veld says:

    Aub niet versleten speler tijd is voorbij publiek zal het niet accepteren

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.