PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Davy Propper maakt rentree in het profvoetbal’

Het heeft er alle schijn van dat Davy Propper zal gaan terugkeren in het profvoetbal. De middenvelder is met Vitesse mee op trainingskamp in Portugal en speelde al een helft mee in een oefenwedstrijd tegen PEC Zwolle.

Heel veel vertrouwen zal Vitesse niet uit het oefenduel halen, want de ploeg van Phillip Cocu ging onderuit tegen de nummer twee van de Eerste Divisie (2-3). Aan het begin van de tweede helft kwam Vitesse nog wel op voorsprong via Million Manhoef (2-1), maar in het laatste kwartier ging het alsnog mis. Invallers Samir Lagsir en Denzel Kuijpers zorgen voor een nederlaag bij de Arnhemmers.

Pröpper kwam halverwege binnen de lijnen voor aanvoerder Matus Bero en deed de hele helft mee. Daarmee lijkt de voetballer fit genoeg te zijn om minuten te maken in de tweede seizoenshelft voor Vitesse. Die club kan wel wat versterking gebruiken. Na een teleurstellende eerste helft van het seizoen staan de Arnhemmers dertiende, met slechts twee punten meer dan nummer zestien FC Emmen. Bovendien werd de club in de KNVB Beker uitgeschakeld door de amateurs van Kozakken Boys. Op 7 januari hervat Vitesse de competitie met een uitduel bij AZ.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.