PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Cody Gakpo is bij Liverpool slechts de vijfde keus’

Cody Gakpo heeft zijn toptransfer naar Liverpool te pakken. Momenteel kampen ‘The Reds’ met veel blessures voorin, maar als iedereen weer fit is dan zal Cody Gakpo moeten gaan strijden voor een plekje. Voormalig voetballer Paul Merson vreest dat de concurrentie te groot voor hem zal zijn.

“Liverpool trekt Gakpo aan, maar ze hadden beter middenvelders kunnen halen”, schrijft voormalig Arsenal-speler Paul Merson in The Daily Star. “Zal Gakpo wel gaan spelen? Als iedereen fit is, denk ik dat hij de vijfde keuze in de aanvalslinie is. Voorin is Liverpool in de breedte waanzinnig sterk. Ze hebben Mo Salah, Darwin Nuñez, Luís Diaz, Diogo Jota en Roberto Firmino. En nu nog Gakpo erbij.”

“Slechts drie van hen kunnen spelen”, gaat de oud-voetballer verder. “Dit voelt een beetje als een transfer die puur is gedaan om Manchester United dwars te zitten. Zij probeerde hem te halen en dit houdt hen nu tegen. Ze hebben zoveel aanvallers, terwijl ik juist denk dat hun middenveld tekort komt.”

“Daar was iemand nodig. Er is niet genoeg kwaliteit op het middenveld. Ze domineren niet meer zoals vroeger. Nu komen de vleugelverdedigers daarom ook in de problemen. Ze kunnen het niet meer”, aldus Merson.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.