PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV wil toeslaan bij Londense grootmacht’

PSV heeft interesse in de jonge middenvelder Charlie Webster (18). Hij heeft een aflopend contract bij Chelsea en de Eindhovenaren houden daarom zijn situatie nauwlettend in de gaten. Hier maakt journalist Felix Johnston melding van.

Webster is een centrale middenvelder die zowel verdedigend als meer offensief uit de voeten kan. Hij maakt sinds 2013 deel uit van de jeugdopleiding van de Engelse topclub en speelt momenteel voor het tweede seizoen op rij in de onder-23. Voor dat elftal kwam hij in de beloftencompetitie tien keer in actie, waarbij hij drie keer scoorde. Bovendien was hij ook trefzeker in het UEFA Youth League-duel met AC Milan.

Volgens Johnston doet Chelsea nog altijd verwoede pogingen het contract van Webster te verlengen. De club is bereid te voldoen aan de financiële eisen die de middenvelder op tafel heeft gelegd, maar toch twijfelt de speler of hij wel moet blijven bij de club waar hij al negen jaar rondloopt. Een troebel perspectief op speeltijd in het eerste lijkt daarbij een belangrijke factor in zijn beslissing.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.