PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Anwar El Ghazi gaat Gakpo vervangen bij PSV’

Volgens Arnold Bruggink hoeft PSV geen vervanger te halen voor de vertrokken Cody Gakpo. Volgens de analist hebben de Eindhovenaren genoeg kwaliteit in huis om zijn vertrek op te vangen.

Gakpo verkast voor vijftig miljoen euro naar Liverpool. Daarmee is hij de duurste uitgaande transfer ooit. “Dit is het juiste moment”, zegt Bruggink tegen ESPN. “Ondanks dat het technisch directeur John de Jong zijn kop kostte heeft PSV er goed aan gedaan om hem niet afgelopen zomer te verkopen. Nu heeft hij een goed WK gespeeld en is hij er zelf ook klaar voor. Hij zal bij Liverpool een half jaar de tijd krijgen om aan het niveau te wennen, vanaf volgend seizoen moet hij er staan.”

Bruggink denkt niet dat PSV ver hoeft te zoeken naar een opvolger. “Ze hielden er al rekening mee dat Gakpo zou vertrekken deze winter”, vertelt Bruggink. “Ik denk dat El Ghazi zijn positie zal overnemen. Ik denk dat hij vanaf de linkerkant een uitstekend alternatief is.” El Ghazi werd deze zomer opgepikt bij Aston Villa, dat hem vorig jaar verhuurde aan Everton.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.