PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

DONE DEAL: Cody Gakpo verruilt PSV voor Liverpool

Cody Gakpo verruilt per direct PSV voor Liverpool. Dit hebben de Eindhovenaren zelf bekendgemaakt via haar digitale huis. Lang leek de aanvaller naar Manchester United te verkassen, maar de ploeg van aanvoerder Van Dijk heeft spijkers met koppen geslagen.

“PSV en Liverpool FC hebben een akkoord bereikt over de aanstaande transfer van Cody Gakpo. De 23-jarige aanvaller vertrekt per direct naar Engeland waar hij de noodzakelijke formaliteiten voor het afronden van de transfer zal ondergaan.”

PSV en Liverpool zullen geen uitspraken doen over de hoogte van de transfersom. “Maar dit is een recordtransfer voor PSV”, bevestigt algemeen directeur Marcel Brands. Op Tweede Kerstdag is de transfer afgerond. Gakpo heeft reeds toestemming gekregen om naar Engeland af te reizen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.