PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Cody Gakpo deze winter voor 60 miljoen naar United’

Cody Gakpo heeft de clubleiding van PSV laten weten deze winterstop dolgraag te willen vertrekken naar Manchester United. Hier maakt de Italiaanse transferbaas Fabrizio Romano melding van.

Via zijn populaire YouTube-kanaal spreekt Romano klare taal: “Het is geen geheim: Erik ten Hag wil hem, hij is een groot fan en heeft dezelfde zaakwaarnemers als Gakpo. Dit is een groot voordeel voor Manchester United.” Wel zijn er ook andere clubs gelinkt aan de PSV-aanvaller, maar dat lijkt minder concreet.

Romano erkent dat United en kamp-Gakpo reeds in contact staan. “Gakpo zou heel blij zijn om voor Manchester United te spelen. Vanuit spelers zijde is er geen twijfel”, zo concludeert de Italiaanse voetbaljournalist.

En nu? Romano is duidelijk: “PSV wacht op een officieel bod van Manchester United. Het is nu aan Manchester United, het is aan de clubs. Daar is het wachten op.” Naar verluidt gaat het bod richting de zestig miljoen euro.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.