PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Opvallende stap voor Memphis Depay lonkt’

Atletico Madrid overweegt een poging te wagen om Memphis Depay binnen te halen. Hier maken de Spaanse media melding van. Hij heeft bij Barcelona nog een contract tot volgend jaar zomer.

FC Barcelona wil naar verluidt meewerken aan een transfer van de Oranje-international, maar vooralsnog is de juiste aanbieding niet voorbij gekomen. Wel is zijn naam gelinkt aan clubs als Chelsea, Manchester United, Newcastle United, AS Roma en Galatasaray.

Spaanse media linken Memphis nu ook aan een dienstverband bij competitiegenoot Atlético. De Madrilenen houden rekening met een transfer van João Félix, waar Matheus Cunha zijn loopbaan voort kan zetten bij Wolverhampton Wanderers. Coach Diego Simeone wil daarom minimaal één aanvaller toevoegen aan zijn selectie.

Memphis zou een serieuze optie zijn voor Atlético. Een transfer naar de Spaanse hoofdstad is nog wel ingewikkeld, omdat Barcelona hem bij voorkeur niet tussentijds wil laten vertrekken aan een rivaal uit de Primera División. Er zal derhalve een goed bod nodig zijn om de Catalanen te overtuigen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.