PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

PSV-flitser loopt kwetsuur op aan de schouder

Mauro Junior heeft vandaag tijdens een trainingswedstrijd bij PSV een kwetsuur opgelopen aan zijn schouder. Dit is vervelend nieuws voor hem en de Eindhovenaren want hij komt net teug van een blessure.

De Eindhovenaren speelden tijdens het trainingskamp in Marbella een oefenwedstrijd tussen spelers uit de eigen selectie. Mauro startte bij PSV 2 (rood), maar moest er in de tweede helft uit. Door een schouderblessure kon hij het duel niet afspelen.

Er zal medisch onderzoek moeten plaatsvinden om de ernst van de blessure vast te stellen. Op het eerste oog zag het er vrij serieus uit. Het kan een nieuwe tegenvaller betekende voor de Braziliaanse linkspoot, als hij opnieuw buitenspel komt te staan. Door een pittige liesblessure miste hij al de eerste maanden van het seizoen en kon hij pas twee duels voor PSV spelen.

PSV 1 (blauw) won het oefenpotje met 3-0, die stand stond al op het scorebord toen Mauro uitviel. Voor de pauze scoorden Noni Madueke (penalty) en Marco van Ginkel. De Engelse aanvaller maakte in het tweede bedrijf zijn volgende treffer.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.