PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Memphis Depay staat voor schitterende transfer’

Memphis Depay staat voor een fraaie transfer. Zowel Chelsea als Manchester United willen de aanvaller namelijk overnemen van FC Barcelona. Hier maken verschillende buitenlandse media melding van.

Chelsea is al vaker gelinkt aan Memphis, maar besloot vooralsnog om niet door te pakken. Dat gaat mogelijk veranderen nu Armando Broja geblesseerd is geraakt tijdens de oefenwedstrijd tegen Aston Villa. Volgens The Athletic wil de Londense club een vervanger aantrekken en de 28-jarige Nederlander van FC Barcelona is daarvoor in de race.

Memphis kan voorin op alle posities uit de voeten. Dat maakt hem extra interessant voor manager Graham Potter, die een kwaliteitsimpuls goed kan gebruiken na de moeizame eerste seizoenshelft. Een pikant detail: hij komt in dat geval opnieuw Pierre-Emerick Aubameyang tegen, die vorig seizoen nog als concurrent naar Barça werd gehaald.

Chelsea is zeker niet de enige optie voor Memphis. SPORT schrijft dat ook Manchester United nog altijd in de race om de aanvaller op te halen. Mocht hij overstappen naar de club van manager Erik ten Hag, dan zou dat een tweede kans op Old Trafford betekenen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.