PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Frankrijk getroffen door griepvirus in aanloop met Marokko’

Er zou een griepvirus heersen bij de nationale ploeg van Frankrijk. Hier maakt het Engelse medium Te Sun melding van. Vanavond spelen ze om een plek in de finale van het WK tegen Marokko. Mogelijk moeten ze dit doen zonder enkele basisspelers. Zo zouden Adrien Rabiot en Dayot Upamecano slachtoffer zijn.

En dat zou uiteraard een grote zorg zijn voor bondscoach Didier Deschamps, die woensdagavond met Les Bleus aantreedt in de halve finales van het WK. Om 20.00 uur is dan het verrassende Marokko de tegenstander. Upamecano heeft keelpijn en ook Rabiot zou zich alles behalve fit voelen. Ibrahima Konaté en Youssef Fofana mogen zich daardoor opmaken voor een mogelijke basisplaats. Zij werden allebei al opgesteld in de laatste groepswedstrijd tegen Tunesië, die met 1-0 werd verloren.

Frankrijk is op jacht om haar wereldtitel van 2018 te prolongeren. Dat doet het het hele toernooi al zonder de geblesseerde N’Golo Kanté, Paul Pogba en Ballon d’Or-winnaar Karim Benzema. In de achtste finales was het met 3-1 te sterk voor Polen. Afgelopen zaterdag werd Engeland met 1-2 verslagen in de strijd om een plek bij de laatste vier.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.