PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Sevilla aast op handtekening van voormalig PSV-aanvaller’

Het Spaanse Sevilla aas op de komst van Donyell Malen. Hier maakt de Italiaanse transferbaas Gianluca Di Marzo melding van.

De doorgaans goed ingevoerde Di Marzio weet te melden dat Sevilla in de zoektocht naar een opvolger van de mogelijk vertrekkende Kasper Dolberg is uitgekomen bij Malen. De aanvaller van Borussia Dortmund begint dit seizoen in de basis in de Bundesliga en de Champions League en zou daarin voldoende indruk hebben gemaakt om op het lijstje van de Andalusiërs te komen te staan.

Malen maakte in 2021 voor dertig miljoen euro de overstap van PSV naar Borussia Dortmund, maar wist nog niet te overtuigen bij de Duitse topclub. Terwijl Malen bij PSV in 116 wedstrijden 55 keer scoorde en 24 assists gaf, gaat het met tien goals en negen assists in 55 wedstrijden bij Dortmund een stuk minder.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.