PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV laat droomtransfer Cody Gakpo klappen’

De droomtransfer van Cody Gakpo naar Manchester United lijkt te gaan afketsen. Die club heeft haar vizier nu namelijk gericht op Milan-flitser Rafael Leao. Dit omdat ze de prijs die PSV vraagt voor Gakpo te buitensporig vinden. Hier maakt The Daily Mirror melding van.

Manchester United was afgelopen zomer al serieus in de race voor Gakpo. De Oranje-international rekende zelf al op een overstap naar Old Trafford, maar de megadeal van toenmalig Ajacied Antony speelde hem parten. Wel bleef de werkgever van manager Erik ten Hag serieus in de race voor de PSV’er en dat zou in 2023 alsnog moeten resulteren in een deal.

In dit geval moet de nadruk gelegd worden op ‘zou’. Volgens het Britse medium dacht Manchester United afgelopen zomer nog voor zo’n dertig miljoen euro te kunnen toeslaan, maar inmiddels is diens vraagprijs gestegen naar bijna zestig miljoen euro. Een heuse verdubbeling.

PSV heeft Gakpo toegezegd dat het niet de absolute hoofdprijs najaagt, maar lijkt de transfersom wel degelijk fors op te schroeven. Dat heeft mogelijk grote gevolgen voor Manchester United. The Red Devils houden er rekening mee dat de Nederlander financieel te duur uitvalt en kijkt daarom ook naar een optie à la Leão.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.