PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Chelsea mengt zich in de strijd om Cody Gakpo’

Cody Gakpo heeft er een nieuwe optie bij in de Premier League. Naast Manchester United is nu ook Chelsea overtuigt geraakt van zijn kwaliteiten. Hier maakt het Engelse medium The Mirror melding van.

Chelsea is bezig aan een dramatisch seizoen. Onder Thomas Tuchel werd er na een dure transferzomer geen lekker begin gemaakt aan het seizoen. De Duister succestrainer, die de Champions League en het WK voor Clubs won, moest het veld ruimen.

Graham Potter, de opvolger van Tuchel, heeft net zo veel moeite om de Londenaren aan de praat te krijgen. De voormalig trainer van Brighton krijgt van oud-international Glen Johnson advies om Gakpo eens nader te bekijken.

“Gakpo heeft echt indruk op mijn gemaakt tijdens dit WK”, zei Johnson. “Het is niet makkelijk om op dit niveau zo te presteren. De manier waarop hij zich presenteert laat zien dat hij the real deal is.”

Gakpo wordt ook genoemd bij Liverpool, terwijl afgelopen zomer nog de namen van Arsenal en ook Bayern München in eerder stadium rondzongen. Volgens Johnson is Chelsea de beste optie. “Chelsea heeft een speler zoals Gakpo veel meer nodig dan bijvoorbeeld Liverpool. Chelsea heeft fantastische buitenspelers, maar ze scoren zo weinig.”

Gakpo kan daar volgens de voormalig Engels international verandering in brengen bij de Londenaren. Goedkoop zal die opdracht niet worden. Gakpo zou minimaal vijftig miljoen euro op moeten leveren. Wellicht dat een biedoorlog tussen de clubs die prijs nog wel eens omhoog kan helpen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.