PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Bayern Munchen niet de nieuwe club van Cody Gakpo’

De volgende club van Cody Gakpo wordt in ieder geval niet het Duitse Bayern Munchen. Hij is voorlopig niet in beeld om de flanken daar te komen versterken. Hier maakt het medium BILD melding van.

Gakpo maakt een geweldige ontwikkeling door. Bij PSV en Oranje was de aanvaller dit seizoen aan de lopende band van waarde, waardoor de kans groot is dat er in januari biedingen op tafel komen. Ook Bayern München werd als serieuze optie aangemerkt in de media.

In de podcast Bayern Insider hebben Christian Falk en Tobi Altschäffl de optie Gakpo besproken. Volgens de journalisten is de Oranje-international géén kandidaat in München. Er is geen contact met het management van de PSV’er en dat lijkt in de nabije toekomst ook niet te veranderen.

Geen Bayern voor Gakpo dus, maar een droomtransfer is alsnog een reëel scenario. Verschillende grote clubs worden gelinkt aan de Nederlandse aanvaller, waaronder Manchester United en Real Madrid. Naar verluidt denkt PSV minimaal zo’n 55 miljoen euro aan hem te kunnen verdienen in het geval van een wintertransfer.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.