PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV start Gakpo gesprekken vanaf 50 miljoen euro’

Cody Gakpo is momenteel on fire. Hij scoorde al driemaal voor Oranje op het WK in Qatar en dat doet zijn club PSV goed. Ze willen dan ook de hoofdprijs voor hem gaan innen. Hij heeft zich inmiddels in de belangstelling gespeeld van grote clubs.

Van Southampton/Leeds United naar de absolute Europese top. Clubs van het kaliber van eerstgenoemden zijn inmiddels kansloos, want Gakpo wil per se naar een wereldgrootmacht, weet Voetbal International te melden. Voorlopig focust Gakpo zich later op het WK, gelijk daarna zal zijn blik op de verdere toekomst gaan. “Er zijn ontmoetingen gepland met clubs van het kaliber Manchester United, Real Madrid, Bayern München en Liverpool.”

Volgens VI gaat PSV in januari pas luisteren bij aanbiedingen van minstens vijftig miljoen euro exclusief bonussen. Mochten er daadwerkelijk dergelijke biedingen binnenkomen, kunnen de Eindhovenaren vanwege de financiële situatie simpelweg geen ‘nee’ meer zeggen, aldus het medium tot slot.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.