PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Ik speel het liefst samen met Steven Bergwijn’

Memphis Depay speelde gisteren een uur mee in de groepswedstrijd tegen Qatar. Zijn aanvalspartner was Cody Gakpo. Hij kijkt er goed op terug.

“Ik ben aardig in de posities gekomen waar ik wil komen in het veld. Dat kan altijd nog beter. Het voelde goed. Het was lekker om weer te starten”, wordt Memphis geciteerd door De Telegraaf. De aanvaller was bij beide doelpunten betrokken en zag Gakpo diens derde WK-treffer maken. “Cody is een fantastische speler, een klinische speler.”

Memphis vindt het ‘knap’ dat Gakpo er tegen Qatar weer stond voor het Nederlands elftal. “En het is fantastisch dat hij dit op dit podium kan doen.” Toch is Memphis nog niet helemaal content met de samenwerking voorin. “Ik heb een prima klik met hem (Gakpo,red.). Maar ik denk dat ik toch het liefst met Steven Bergwijn speel. Die is nog balvaster en dan kan Cody eroverheen komen. Maar we hebben heel veel verschillende spelers met kwaliteiten.”

One thought on “‘Ik speel het liefst samen met Steven Bergwijn’

  1. Dat kan toch niet anders dat hem dit is vertelt door die Ajax kliek,
    En je speelt zeker ook liever niet met Luuk of Xavi.Egoist.! dat is het enige wat bij me opkomt.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.