PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Er gaan biedingen van meer dan 60 miljoen komen voor Gakpo’

Analist Hans Kraay Junior is ervan overtuigt. In januari gaan er biedingen komen op PSV-aanvaller Cody Gakpo. De aanvaller maakt momenteel furore op het WK in Qatar waar hij al driemaal trefzeker was.

“Hij is niet meer te houden”, concludeert Kraay na de wedstrijd van het Nederlands elftal tegen Qatar (2-0) bij ESPN. Gakpo heeft in zijn eerste drie WK-duels drie keer gescoord en is de eerste Nederlander die in alle groepswedstrijden van een WK trefzeker is. “Heel veel clubs die een creatieve, scorende ‘tien’ nodig hebben, willen hem”, aldus Kraay, die superlatieven tekort komt voor het doelpunt van Gakpo tegen Qatar.

“Ik denk dat het heel slecht nieuws is voor Ruud van Nistelrooij. PSV heeft ingezet op veertig miljoen euro, maar er gaan echt wel biedingen van zestig tot 65 miljoen euro komen”, vervolgt de voormalig trainer, die erop wijst dat Gakpo zich niet alleen als linksbuiten, maar ook als aanvallende middenvelder in de etalage zet. “Het is voor PSV geen goed nieuws.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.