PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Oranje start met deze basiself tegen Qatar’

Morgen om 16.00 trapt Oranje af in haar laatste poulewedstrijd op het WK in Qatar. Tegenstander is het gastland zelf. Bondscoach Louis van Gaal zal vermoedelijk gaan starten met Memphis Depay en Steven Berghuis.

Van Gaal verklapte maandag tijdens het persmoment al dat Memphis een uur gaat spelen tegen Qatar. “En dan kun je op je vingers natellen dat hij gaat beginnen”, verklaarde de bondscoach. Waarschijnlijk vormt de aanvaller van FC Barcelona een duo met Cody Gakpo.

Voetbal International schrijft: “In de jacht naar meer creativiteit op het middenveld kiest Van Gaal tegen Qatar waarschijnlijk weer voor Berghuis naast Frenkie de Jong op het middenveld. De Ajacied startte in de eerste WK-wedstrijd tegen Senegal, maar moest tegen Ecuador zijn plek afstaan aan Teun Koopmeiners. Tegen Qatar zijn de rollen vermoedelijk omgedraaid.”

Ajax-middenvelder Davy Klaassen blijft staan bij Oranje. De Nederlandse achterhoede zal intact worden gehouden..

Vermoedelijke opstelling Oranje: Noppert; Dumfries, Timber, Van Dijk, Aké, Blind; Berghuis, De Jong; Klaassen; Gakpo, Memphis.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.