PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Politie arresteert Mohamed Ihattaren na ernstige bedreiging’

De politie heeft Mohamed Ihattaren gisteren gearresteerd vanwege een vermeende ernstige bedreiging. Hier maakt De Telegraaf melding van.

De arrestatie zou hebben plaatsgevonden in een woning in Utrecht waar de voetballer op dat moment verbleed. Politieagenten in burger en in uniform zouden Ihattaren hebben overgebracht naar het politiebureau. De politie in Utrecht zelf bevestigt de identiteit van de voetballer niet, maar geeft wel aan dat een 20-jarig persoon is gearresteerd vanwege ernstige bedreiging.

Enkele bronnen die bij het onderzoek betrokken zijn zouden tegen de krant hebben bevestigd dat het inderdaad om Ihattaren gaat. Wie de voetballer precies bedreigd heeft is op dit moment nog onduidelijk. De politie gaat de exacte gebeurtenissen onderzoeken, tijdens dat onderzoek schatten bronnen van de Telegraaf dat het probleemkind van Ajax en Juventus tijdens dat onderzoek vast moet blijven zitten.

Voor Ihattaren betekent de arrestatie een nieuw dieptepunt in zijn prille carrière. De afgelopen maanden kwamen er al de nodige negatieve berichten over het jeugdexponent van PSV in de media. Zo werd onder meer zijn auto in de brand gestoken, kwam hij in de problemen door contacten met mensen in het criminele milieu en werd zijn contract bij Ajax door deze zaken niet verlengd.

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.