PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV aast op nieuwe mandekker Boris Popovic’

PSV heeft interesse in Boris Popovic. Hier maakt het het Franse L’Équipe melding van. Hij speelt momenteel in Belgie voor Cercle Brugge. Ook Hoffenheim zou concreet voor hem zijn.

Vorig jaar zomer werd Popovic door Cercle Brugge overgenomen van AS Monaco. Inmiddels is de centrale verdediger een vaste waarde in België en heeft hij indruk gemaakt bij clubs over de grens. Hoffenheim wordt genoemd, maar dus ook PSV. Beide clubs zouden Popovic (22) aankomende transferperiode al in huis willen halen. Concreet is PSV op dit moment echter nog niet.

Popovic is een 22-jarige centrale verdediger uit het Franse Tours, die bij Cercle Brugge nog een contract heeft tot de zomer van 2025. De Belgische club kan de verbintenis eenzijdig met een jaar verlengen, tot de zomer van 2026. Popovic doorliep de jeugdopleiding van FC Tours en Monaco.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.