PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Ik verwacht dat ik aan het eind van het seizoen nog meer ready ben’

Cody Gakpo heeft de intentie uitgesproken op pas na het seizoen te vertrekken bij PSV. Dit laat hij weten aan de NOS.

“Voor mijn gevoel ben ik aan het eind van dit seizoen wel zo ver om die stap te maken”, aldus Gakpo. “Voor mijn gevoel was ik dat aan het begin van dit seizoen ook al, maar er zijn veel dingen die daarin meespelen. Ik verwacht dat ik aan het eind van het seizoen nog meer ready ben om de volgende stap te maken.”

Een droomclub om heen te gaan heeft hij niet. “PSV is altijd mijn droomclub geweest en daar zit ik nu al”, zo geeft hij aan. “Alle topteams in Europa zijn heel mooie clubs en de meeste hebben ook een mooie historie. Het zou een eer zijn om daar te mogen spelen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.