PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Memphis Depay al terug in Nederland

Memphis Depay is terug in Nederland om te herstellen van zijn blessure. Hij had aan FC Barcelona hiervoor toestemming gevraagd en de Catalanen hebben aan dit verzoek ingestemd. Hij kampt nog altijd met een dijbeenblessure.

Na het duel van zaterdag wist hij al dat hij dinsdagavond tegen Osasuna opnieuw niet in actie zou kunnen komen. Om die reden heeft hij de club gevraagd om alvast af te reizen naar Nederland om zijn herstel daar af te ronden met een personal trainer.

Barcelona heeft hem daar toestemming voor gegeven, maar wel op de voorwaarde dat de twee partijen in contact blijven over de laatste updates van zijn herstel. De ploeg van trainer Xavi Hernández traint woensdag voor het laatst.

Memphis liep zijn blessure op tijdens het Nations League-duel met Polen. Sindsdien kwam hij niet meer in actie. Er ging rond dat Memphis zijn herstel bewust zou hebben vertraagd, maar dat is onzin volgens hem.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.