PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Argentijnse interesse in PSV-doelman Walter Benitez’

Het Argentijnse River Plate heeft interesse in PSV-doelman Walter Benitez. Hier maakt het medium TyC sports melding van. De kans lijkt echter niet groot dat de 29-jarige Benítez in deze fase van zijn carrière al terug wil keren naar Zuid-Amerika.

Toch gaat directeur Martin Demichelis zeker een poging wagen, meldt TyC Sports, aangezien de huidige goalie Franco Armani (36) deze winter mogelijk nog een laatste transfer gaat maken.

Omdat Benítez nog tot medio 2025 vastligt bij PSV, en de Eindhovenaren dus een flinke transfersom zullen eisen voor de transfervrij bij OGC Nice weggeplukte doelman, staat ook de naam van Sergio Rochet (oud-AZ) op het lijstje van River Plate.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.