PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

VIDEO: Samenvatting Ajax – PSV (1-2)

PSV heeft vanmiddag uitstekende zaken gedaan in de Nederlandse Eredivisie. Op bezoek bij de grote rivaal Ajax wisten de Eindhovenaren met 1-2 te winnen. Een harde klap voor de Amsterdammers die nu van de eerste plek zijn afgestoten. Wel hebben ze nog een wedstrijd tegoed op PSV.

Ajax had de eerste helft het beste van het spel maar tot scoren kwamen ze niet. Uit het niets scoorde Luuk de Jong de 0-1 uit een mooie voorzet van Cody Gakpo. Dit was tevens de ruststand.

Na rust kwamen de Eindhovenaren zelfs op 0-2. De goal werd gemaakt door Erick Guttierez. Een lucky zullen we maar zeggen. Invaller Lorenzo Lucca deed nog wat terug voor de thuisploeg maar verder dan dat kwamen ze niet. Kijk hieronder naar een samenvatting van deze wedstrijd…..

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.