PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Cody Gakpo is niet voor 30 miljoen op te halen bij PSV’

De afgelopen dagen verscheen er in de Engelse media dat er in het contract van Cody Gakpo een clausule zou staan dat hij op te halen is voor dertig miljoen euro. Maar volgens het Eindhovens Dagblad klopt er helemaal niets van deze berichten.

De transferwaarde van de aanvaller van PSV is in de afgelopen weken alleen maar toegenomen. “Gaat hij op het WK net zo tekeer als bij PSV in de afgelopen weken, dan is de in augustus genoemde 50 miljoen euro geen brug te ver voor alleen al de topclubs in de Premier League”, zo wordt geschreven.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.