PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Slecht nieuws voor Guus Til bij PSV’

Het ziet ernaar uit dat Guus Til aankomend weekend naar de bank zal gaan verhuizen. Luuk de Jong is namelijk weer fit om te spelen en dit zal hoogstwaarschijnlijk ten koste van hem gaan. Hier maakt het AD melding van.

Volgens het AD geldt dat ook voor Jordan Teze en Anwar El Ghazi. De zelf opgeleide rechtsback van de Eindhovenaren verliest zijn plek aan de van een blessure teruggekeerde Philipp Mwene. El Ghazi neemt weer op de bank plaats omdat Erick Gutierrez fit is. Daardoor speelt Joey Veerman waarschijnlijk weer ‘op tien’ en zal Xavi Simons vanaf de rechterflank starten.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.