PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Cody Gakpo niet minder dan de linksbuiten van Manchester United’

Dick Advocaat vindt Cody Gakpo geen mindere speler dan Jadon Sancho van Manchester United. De voormalige trainer vindt hem zelfs beter.

“Vanavond moet hij het laten zien”, zegt Advocaat bij Veronica over de wedstrijd tussen Arsenal en PSV. “Bij het Nederlands elftal stond hij achter de twee spitsen, dat vond ik hem geweldig doen. Hij deed het zelf niet graag, maar hij heeft meer kwaliteiten dan alleen aan de zijkant spelen. Een hele positieve jongen, ik hoop dat hij het redt.”

René van der Gijp moet het allemaal nog maar zien of Gakpo het gaat redden in een buitenlandse topcompetitie. “Het is onvergelijkbaar: of je nou in de Eredivisie of Premier League speelt”, zegt Gijp, waarna Advocaat inhaakt. “Antony doet het ook goed, die is fysiek niet heel sterk, maar scoort toch. Ik vind dat hij het goed doet. Gakpo is niet minder dan de linksbuiten van Manchester United.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.