PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

PSV start vanavond tegen Arsenal waarschijnlijk met deze elf

Vanavond speelt PSV in de Europa League een inhaalwedstrijd tegen Arsenal. En het zou goed kunnen dat trainer Ruud van Nistelrooy uitpakt met een 5-3-2 opstelling. Hij vertelde woensdag op de afsluitende persconferentie richting het inhaalduel met Arsenal dat het niet uitgesloten is dat PSV vanavond met een vijfmansdefensie aantreedt. Het Eindhovens Dagblad houdt er rekening mee dat de trainer daar ook daadwerkelijk voor gaat kiezen.

Het doel van PSV wordt in Londen verdedigd door Walter Benítez. Jarrad Branthwaite vormt samen met André Ramalho en Armando Obispo het hart van de verdediging, terwijl Phillipp Mwene en Philipp Max als backs de defensie completeren. Ibrahim Sangaré en Érick Gutiérrez zijn de controlerende middenvelders, terwijl Joey Veerman als nummer 10 aanvallers Cody Gakpo en Xavi Simons moet lanceren.

Van Nistelrooij heeft in de vierde groepswedstrijd van de Europa League weer wat meer te kiezen, daar Noni Madueke, Luuk de Jong en Mauro Júnior weer fit zijn. Zij zullen niet aan de aftrap verschijnen, maar een invalbeurt behoort tot de mogelijkheden.

Arsenal en PSV zijn de nummers één en twee van Groep A in de Europa League. De clubs veroverden in drie wedstrijden respectievelijk negen en zeven punten. Eigenlijk zouden de Arsenal en PSV in september tegen elkaar opnemen, maar de wedstrijd werd vanwege het overlijden van koningin Elizabeth uitgesteld.

Vermoedelijke opstelling PSV: Walter Benítez, Phillipp Mwene, Jarrad Branthwaite, André Ramalho, Armando Obispo, Philipp Max; Ibrahim Sangaré, Joey Veerman, Erick Gutiérrez, Xavi Simons, Cody Gakpo

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.