PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Cody Gakpo is niet meer te houden voor PSV’

Cody Gakpo behaald wekelijks een hoog niveau bij PSV en dat is andere clubs natuurlijk ook niet ontgaan. Voormalig voetballer en trainer Ernie Brandts verwacht dan ook dat hij niet meer te houden is voor de Eindhovenaren.

“Cody Gakpo haalt zo’n hoog niveau, nu ook echt elke week, dat ik denk dat hij in de winterstop niet meer te behouden is voor PSV”, zegt Brandts, oud-speler van PSV, in gesprek met De Telegraaf. “Hij maakt elke week het verschil.”

Brandts ziet een andere PSV-uitblinker ‘met de week beter worden’. “Simons is veel in beweging, goed in de combinatie, behendig en heeft een goede techniek. Hij heeft heel veel elementen en één daarvan is ook zijn scorend vermogen, bewees hij met weer twee goals tegen FC Utrecht. Hij is een heel complete voetballer en geeft nou écht energie aan een ploeg.”

Guus Til is echter de ‘speler van de week’ voor de oud-international. “Ik vind het toch wel knap. Hij is een middenvelder die in de spits wordt gezet, loopt zich daar de pleuris en blijkt daar bij afwezigheid van Luuk de Jong ook de beste optie.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.