PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Steven Bergwijn loopt bij Ajax met zijn ziel onder de arm’

Wesley Sneijder voelt sympathie met Steven Bergwijn. Volgens de recordinternational loopt de aanvaller bij Ajax met zijn ziel onder de arm. De Amsterdammers legde deze zomer ruim dertig miljoen euro neer voor de Oranje-international.

“Bergwijn is een speler met veel kwaliteiten, maar je ziet ook dat hij met de ziel onder zijn arm loopt. Hij zit ergens mee. Na de 1-6 tegen Napoli wilde hij diep gaan, maar hield zich in”, zegt Sneijder bij Veronica Offside.

“Ik ken Bergwijn een beetje en sprak even met hem. Het zit veel dieper dan een 1-6 nederlaag. Ik weet zeker dat hij de 30 miljoen wel waard kan zijn voor Ajax, maar niet met wat er nu omheen speelt”, zegt Sneijder.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.