PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Plek op de reservebank lonkt voor Steven Bergwijn’

Steven Bergwijn schoot uit de startblokken bij Ajax maar is inmiddels ver weggezakt. Net als de anders spelers lijkt hij in een vormdip te zitten. En dit kan volgens analist wel eens grote gevolgen gaan hebben voor de aanvaller.

Bergwijn speelt bij zijn club op de linkerflank, maar bij Oranje is de aanvaller een aanvalskoppel met Memphis Depay. Volgens Ronald de Boer is Memphis zeker van zijn plek, maar dat valt voor Bergwijn nog maar af te vragen… “Voorin is Memphis onbetwist, Steven Bergwijn zou ik op dit moment naast hem zetten.”

Malen keerde onlangs terug van een blessure bij Borussia Dortmund. Inmiddels maakt de oud-PSV’er weer zijn minuten bij de Bundesliga-grootmacht. “Als Donyell Malen het opeens op zijn heupen krijgt bij Borussia Dortmund en Bergwijn zet zijn huidige, slechte vorm voort bij Ajax… Dan is Memphis-Malen ook een heel leuk duo voor op het WK.”

Voor Cody Gakpo heeft De Boer betere verwachtingen. De oud-aanvaller ziet voor Gakpo een basisplek in Qatar: “Naast Frenkie Jong kies ik voor Teun Koopmeiners en Cody Gakpo op het middenveld. Koopmeiners is een wapen met zijn traptechniek. Wie moet er anders een vrije trap injassen bij Oranje? Memphis Depay misschien?”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.