PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Gakpo wil niet naar Leeds, maar zet in op Real Madrid of Arsenal’

Het lijkt uitgesloten dat Cody Gakpo in de winter naar Leeds United verkast. De aanvaller van PSV zou inzetten op de Engelse of Spaanse top.

The Athletic meldt dat Gakpo aan de slag wil bij Real Madrid of Arsenal. PSV en Leeds zijn de laatste weken bezig met onderhandelingen voor een winterse overstap, maar de aanvaller wil daar zelf niet aan. PSV leek tijdens de zomertransferperiode al dicht bij het verkopen van de linksbuiten, maar Gakpo was toen ook niet overtuigd van de transfer naar Engeland.

Gakpo is bezig aan een indrukwekkend seizoen en wist in de eerste negen wedstrijden in de Eredivisie al negen keer te scoren en zes assists te geven. Naast Real en Arsenal heeft Gakpo ook zijn zinnen gezet op een vertrek naar Manchester United, waar oud Ajax-trainer Erik ten Hag aan het roer staat. The Athletic benadrukt dat het WK een grote rol zal spelen voor de toekomst van Gakpo. Het eindtoernooi begint eind november in Qatar en eindigt vóór de wintertransferperiode.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.