PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Mauro Júnior weer terug in training bij PSV

Mauro Júnior heeft een volgende stap gezet in zijn herstel. Hij verscheen gisteren op het trainingsveld van de Eindhovenaren maar traint nog wel individueel.

Hij raakte eind juni geblesseerd en staat nog altijd aan de kant met een liesblessure. Trainer Ruud van Nistelrooij hoopt snel weer over hem te kunnen beschikken, maar zal geduld moeten tonen: het ligt niet in de lijn der verwachting dat Mauro op korte termijn speelklaar is. Hij verscheen donderdag wel weer op het veld, meldt het Eindhovens Dagblad.

Mauro dreigde tussen wal en schip te vallen bij PSV, maar Van Nistelrooijs voorganger Roger Schmidt zag in hem de ideale linksback, waar de Braziliaan uiteindelijk ook floreerde. Mauro heeft bij PSV nog een contract tot de zomer van 2025. Hij werd door de Eindhovense club al eens verhuurd aan Heracles Almelo.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.