PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

PSV start samenwerking met eiland Bonaire

PSV gaat de komende twee jaren samenwerken met het tropische eiland Bonaire. Dit zal zijn op het economische, sportieve en zakelijke vlak.

Nick de Graaf, internationaal Sales Manager van PSV, weet het volgende over de samenwerking te vertellen: “De keuze voor Bonaire is een strategische voor beide partijen. Wij zijn ervan overtuigd dat we Bonaire economisch en maatschappelijk kunnen helpen met onze activiteiten”, verteld De Graaf. “Daarnaast beschikken we over een groot netwerk dat we actief kennis gaan laten maken met de mogelijkheden die Bonaire op zakelijk vlak biedt.”

Commercieel Directeur Frans Janssen voegt daar nog aan toe dat het belangrijk is om het bereik en impact van PSV in de wereld te vergroten. “Door deze samenwerking gaan meer mensen in aanraking komen met ons en onze visie.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.